Privacy

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is Kirra verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via deze website worden verzameld. Onder verwerken valt het verzamelen, vastleggen, ordenen en bewaren van persoonsgegevens.

Doeleinden gegevensverwerking

Kirra registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina's en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers. Met deze gegevens kan Kirra de website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker. De gegevens worden verzameld met onze eigen module Analytics en daarbij worden geen cookies gebruikt. De persoonsgegevens zijn voor intern gebruik en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. 

Toegang tot persoonsgegevens

Op diverse plaatsen op de website biedt Kirra de mogelijkheid een vraag of opmerking in te sturen via een formulier. Door een formulier in te vullen en te verzenden geef je toestemming om de verstrekte gegevens op te slaan. Op verzoek verleent Kirra je toegang tot deze persoonsgebonden informatie en bieden we je de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren of te laten verwijderen. Wil je toegang tot je persoonlijke gegevens, neem dan contact op.

Nieuwe ontwikkelingen

Kirra behoudt zich het recht om de tekst van dit privacystatement aan te passen in verband met nieuwe ontwikkelingen. Raadpleeg deze tekst daarom met enige regelmaat wanneer je deze website bezoekt.