Smoelenboek

Toon overzichtelijk personen op je website met de module Smoelenboek. Daarachter heeft elke persoon een detailpagina die je naar eigen wens kan invullen met meer specifieke informatie. Denk hierbij aan een foto, functie, contactgegevens e.d.

standaardvelden

In het smoelenboek kan je de volgende vooraf gedefinieerde velden gebruiken op de detailpagina van personen persoon: titel, voornaam, achternaam, geslacht, e-mail, geboortedatum, adres, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, provincie, land, telefoonnummer, mobiel nummer en afbeelding.

Zelf velden toevoegen

Wil je op een profielpagina van een persoon ook andere gegevens vermelden? Maak dan zelf een nieuw type veld aan met het component ‘aangepaste eigenschap’, zodat ook jouw gewenste velden in te vullen zijn op iedere profielpagina.

Agenderen

Bepaal zelf de publicatiedata van personen in je personenoverzicht. Op deze manier kan je alle data al in het voren invoeren en worden personen op het juiste moment automatisch toegevoegd aan of verwijderd uit het overzicht op je website of intranet.

Koppeling met login-methodes

Wanneer je de module Smoelenboek gebruikt in combinatie met een login-module kan je deze aan elkaar koppelen. Gebruikers die zich voor het eerst aanmelden via de login-module worden op dat moment automatisch bijgeplaatst in het smoelenboek. Zo houdt je automatisch je smoelenboek actueel.

Overzicht- en detailpagina

Alle personen van een smoelenboek geef je automatisch weer in een overzicht. Van elke persoon verschijnt bijvoorbeeld standaard de foto, functietitel en zijn/haar contactgegevens in dit overzicht. Over elk persoon kan je vervolgens meer informatie kwijt op een detailpagina.

Je kunt meer met de module Smoelenboek in combinatie met