Spring naar inhoud
Inloggen
Alle modules

Blog / Kennisbank

Voeg blogs en/of kennisartikelen eenvoudig toe aan je website met de blog module. De blogs zijn standaard voorzien van de publicatiedatum, naam van de auteur en de (gemiddelde) leestijd. 

Blogoverzicht

Auteurpagina

De blogmodule bevat daarnaast ook een overzichtspagina waar de bloggers/auteurs worden gepresenteerd. Van daaruit kun je doorklikken naar de detailpagina van een blogger, waar je meer informatie kunt toevoegen, zoals een foto, korte biografie etc. 

RSS

RSS is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites of blogs. De module Blogs is standaard uitgerust met een RSS-feed. Bezoekers van je website kunnen zich abonneren op een blog via deze RSS-functionaliteit.

Breid je blog uit met de Reactie module

Geef je bezoekers de mogelijkheid om te reageren op je blog of artikel door middel van de reactiemodule. Deze module heeft veel mogelijkheden om reacties te modereren, waarmee spamberichten en ongewenste reacties weggefilterd worden en alleen inhoudelijke reacties worden getoond.

Agenderen

Bepaal zelf de publicatiedata van blogberichten. Op deze manier kan je alle data al in het voren invoeren en worden blogberichten op het juiste moment vanzelf gepubliceerd of offline gezet.

Laatste blogberichten

Wil je op een andere pagina op de website, bijvoorbeeld de homepagina altijd de nieuwste blogs tonen? Dan kan dat heel eenvoudig door het component 'laatste blogberichten' op de gewenste pagina toe te voegen en in te stellen hoeveel berichten je wilt tonen. Dit component laat automatisch de meest recente blogberichten zien.

Alle modules