Reporting

Dit pakket maakt de realisatie van online en offline rapporten vele malen makkelijker. Vanuit één online omgeving maak en publiceer je jaarverslagen, rapporten en beleidsdocumenten direct als mobiel geschikte website en een PDF-document.

Van drukwerk naar digitaal

In de zorg, het onderwijs maar ook bij andere middelgrote en grote organisaties is de transitie naar digitaal in volle gang. Overheden, klanten, shareholders en andere stakeholders eisen steeds vaker meer transparantie. Dit pakket draagt hier direct aan bij doordat je direct een mobiel geschikte website maakt. Het kunnen delen van PDF-bestanden en de mogelijkheid om het direct te drukken wordt hierbij niet vergeten. Ook dit kan direct zonder extra inspanning direct vanuit dit pakket.

Kirra Reporting

  • eenvoudiger proces door online co-creatie
  • koppel spreadsheets en tabellen vanuit excel
  • direct werken met het eindresultaat
  • publiceer direct vanuit het Kirra CMS: website, mobiel, pdf en drukklaar

wordt gebruikt door meer dan 30 organisaties


Voorbeelden van Jaarverslagen

Hoeveel kan jij besparen met dit pakket?

Reken het verschil in kosten uit tussen het maken van een verslag met een DTP'er ten opzichte van dit pakket.

  DTP'er Kirra Jaarverslag
Drukklare PDF?
Online jaarverslag?
Concept & redactie * 750,- -
Design 1.850,- -
Plaatsen content 2.850,- -
Projectbegeleiding 1.200,- -
Eénmalige setupkosten - € 3.850,-
Jaarlijkse licentie - € 1.140,-
Totaal over 3 jaar 19.950,- 7.270,-
  • 50
  • 3

Je bespaart 12.680,-

* Het plaatsen van de content is inclusief één correctieronde. Extra correctierondes zijn niet inbegrepen bij deze prijs.

Mogelijkheden Kirra Reporting

Kirra Reporting biedt tal van functionaliteit die het realiseren en publiceren van rapporten leuker en makkelijker maakt.

Add-comments

De tijd dat er vele word-bestanden bij de leden van de Raad van Bestuur lagen en terugkwamen met tegenstrijdige feedback is voorbij. In Kirra kunnen alle betrokken partijen tegelijk feedback geven, direct in de afgeschermde jaarverslagwebsite. Ook kan men elkaar aanvullen en op elkaar reageren. Zo verzamel je alle comments overzichtelijk op één plaats.

Add-comments

Tabellen & Grafieken

Upload Excel-bestanden en genereer daaruit met één klik grafieken, staafdiagrammen, cirkeldiagrammen of tabellen. Wijzig je het Excel-bestand, dan past Kirra de gekoppelde grafieken en tabellen automatisch aan. In elke vorm van publicatie en voor elk device.

Tabellen & Grafieken

Online versie & PDF-download

Bezoekers kunnen het rapport online lezen en pdf downloaden. Alle content wordt vanuit Kirra direct naar de website en PDF doorgezet. Zo hoef je dus maar op 1 plek de content aan te passen En wil je toch nog een geprinte versie van het rapport? De PDF kun je direct doorsturen naar de printshop.

Online versie & PDF-download

Modules

Dit pakket bevat standaard de volgende modules

Meer informatie en gratis demo

Meer informatie over dit pakket is te vinden op een speciale website voor dit pakket. Hier kan je ook een gratis demo aanvragen.