Pakketten

Kirra is de sterke technische basis achter honderden websites en webapplicaties. Techniek die berekend is op de toekomst. Techniek die continu wordt doorontwikkeld én veilig is. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende standaardpakketten. Alle pakketten zijn uit te breiden met meer dan 50 hoogwaardige modules.

Pakketten

Het websitepakket Ondernemers is een goede basis om je bedrijf online onder de aandacht te brengen. Goed gevonden worden in zoekmachines is daarbij essentieel. Dit pakket geeft je de mogelijkheid om je producten en diensten overzichtelijk te presenteren. Een professionele website die je snel en makkelijk zelf bij kunt houden, ook als je niet de hele dag op kantoor zit. 

Meer informatie!

Het websitepakket Corporate biedt de complete basis voor grotere organisatie die online alle stakeholders willen bedienen. Denk aan investeerders, de pers en potentiële werknemers. Naast basisfuncties uit de ondernemerswebsite biedt dit pakket onder andere alle mogelijkheden rondom de integratie van sociale media.

Meer informatie!

Het websitepakket Events is speciaal samengesteld om efficiënt en overzichtelijk informatie over festivals en evenementen online te presenteren. Het pakket bevat standaard koppelingen met sociale media en Active Tickets. Daarnaast bevat dit pakket standaard de module Velociraptor waardoor je website snel laadt, ook wanneer er veel bezoekers tegelijkertijd op je website komen. 

Meer informatie!

Kirra Jaarverslag is een gebruiksvriendelijk en intelligent Content Management Systeem voor de realisatie en publicatie van (online) jaarverslagen.

Het pakket voorziet in tal van functionaliteiten die de creatie van het jaarverslag (zowel online als offline) vele male efficienter laat verlopen. Het pakket biedt een basispresentatie in een responsive website, app (iphone en android) en pdf, maar kan qua design ook volledig op maat worden ingericht. 

Het CMS voldoet aan internetstandaarden zoals de Webrichtlijnen van de overheid en de XHTML richtlijnen van W3C. Kirra Jaarverslag is een modulair CMS dat bestaat uit een basispakket en groot aantal optionele modules. 

Meer informatie!

Een intranetpakket Basic faciliteert het online delen van kennis en informatie binnen je organisatie. Met dit pakket krijg je een veilig gesloten netwerk waar eenvoudig procesinformatie, nieuws en mededelingen voor alle medewerkers op eenzelfde moment beschikbaar kan worden gesteld. En maak je de juiste koppelingen, dan is een intranet al snel het startpunt van al je werkzaamheden en een handig middel om afdelings- of locatieoverstijgend samen te werken.

Meer informatie!

Het intranetpakket Social biedt dezelfde basis als het intranetpakket Basic en voegt daar een interactief karakter aan toe. Dit pakket stimuleert de organische samenwerking die erg geschikt is voor kennisorganisaties. Met op social media gebaseerde modules kunnen medewerkers elkaar volgen, liken en updates met elkaar delen. De focus ligt naast informatievoorziening en kennisdeling dus nog meer op het verbinden van mensen.

Meer informatie!