Pakketten

Ontstaan vanuit 15 jaar ervaring in het creëren van websites, intranetten en andere digitale communicatiemiddelen. Alle pakketten hebben bewezen structuur voor tevreden eindgebruikers. Ze kunnen naar eigen huisstijl en wens worden aangepast. De content beheer je in elk pakket eenvoudig zelf.

Social intranet

Een intranet is de verzamelplek voor documenten, kennis én collega’s. Het verbindt medewerkers met de organisatie, informatie is goed vindbaar en iedereen is altijd en overal op de hoogte van actuele zaken.

Medewerkers kunnen met dit pakket alles vinden binnen één platform, ongeacht locatie, tijd en device.

Lees meer

Corporate website

Je bent op zoek naar een website die, veilig, snel en gebruiksvriendelijk is voor de mensen die je wilt bereiken. In dit website-pakket hebben we de alles dat elke corporate organisatie nodig heeft gebundeld. Geen lang proces maar bewezen functionaliteit waarmee je direct aan de slag kan in je eigen huisstijl. Met de optie tot maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Lees meer

Reporting

Het maken van het jaarverslag elk jaar weer een enorme uitdaging. Het verzamelen van de inhoud is tijdrovend, het vreet energie en is stressvol. Daarnaast is er wel de wens om het jaarverslag als website te publiceren maar hier zijn simpelweg de tijd of het budget niet voor. Met dit als gegeven ontwikkelen wij Kirra Jaarverslag.

Lees meer