Kirra's missie

 

Ons bestaansrecht

Bij Kirra beseffen we ons dat prettige ervaringen niet vanzelfsprekend zijn. Veel websites hebben onduidelijke menu's, zijn niet geschikt voor mobiel, hebben opdringerige pop-ups en verzamelen gevraagd en ongevraagd persoonsgegevens. Dit vinden wij onaanvaardbaar. Wij streven naar meer eersteklas ervaringen op het internet.

Kirra is ontstaan uit behoeften van webbouwer iWink. De behoefte aan een kortere doorlooptijd, lagere kosten en betere kwaliteit voor websites. Het efficiënter maken, publiceren en beheren van content speelt hierin een hele belangrijke rol. Marketing- en communicatieprofessionals zijn onze voornaamste doelgroep. Er is een vaste groep specialisten 100% toegewijd aan het perfectioneren van software die voorziet in de behoeften van marcom-professionals.

Naast websites zijn er andere digitale communicatiekanalen bijgekomen. We zien steeds meer digitale rapportages, e-mailmarketing en intranetten. Ook zijn websites steeds specialistischer. Voor een aantal sectoren ontwikkelen we kant-en-klare producten die heel gericht voorzien in de behoeften van die sector. Door jarenlange perfectie kunnen deze instant worden ingezet.

De verwachtingen die mensen hebben van het internet worden steeds hoger. Wij zijn er om die verwachtingen in te lossen en te overtreffen.

Missie statement

Een internet waar eersteklas gebruikerservaringen de norm zijn.

Perfectioneren voor marcom-professionals

Onze criteria voor eersteklas gebruikerservaring zijn gebaseerd op veiligheid, privacy en bruikbaarheid. Wij voorzien hierin door het leveren van software die hieraan voldoet en marketing- en communicatieprofessionals helpt hun werk goed te kunnen doen. Door deze software steeds verder te verbeteren dragen we bij aan een prettigere digitale wereld.

Kernwaarden

Onze waarden komen voort uit ons bedrijf dat is opgericht door een groep internet-fanaten van het eerste uur met hun pragmatische aanpak. Bij het ontwikkelen geven we in deze volgorde voorrang aan:

  1. Veiligheid
  2. Integriteit
  3. Toegankelijkheid
  4. Efficiëntie
  5. Aantrekkelijkheid

Verantwoordelijkheid

We zijn ons er van bewust dat we met onze producten (van websites tot e-mailmarketing) een krachtig middel geven aan mensen. En dat je hiermee onjuiste of zelfs misleidende informatie kan verspreiden. Ook weten we dat je met internettechnologie bewust en onbewust de privacy van bezoekers kunt schaden. Wij werken doorlopend aan het beperken van deze nadelige bijeffecten. We proberen onze gebruikers te behoeden voor het (onbedoeld) aanrichten van schade.

Visie - hoe zorgen wij voor een eersteklas internet

Kirra biedt een complete suite aan digitale communicatiekanalen voor marketing en communicatie professionals binnen Europa. Met onze suite maken we het werk van marcom professionals makkelijker én zorgen we voor een prettige digitale klantreis voor hun eindgebruikers. Dit doen we door het maken van gestandaardiseerde software die we blijven doorontwikkelen.

Kirra heeft een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je alle content voor verschillende kanalen op een makkelijk en snelle manier maakt, verspreid en beheerd. In één systeem met een gebruikersvriendelijke interface in plaats van meerdere losse systemen.

We bieden kant-en-klare oplossingen die flexibel genoeg zijn om op maat te maken.

Visie statement

Kirra voorziet marketing- en communicatieprofessionals van de beste software voor digitale communicatie. Deze is veilig, efficiënt, toegankelijk, grafisch aantrekkelijk en respecteert de privacy van bezoekers.