Bestaansrecht Kirra

Een prettige internet-ervaring

Wij streven naar eersteklas ervaringen op het internet. Bij Kirra beseffen we dat prettige internet-ervaringen niet vanzelfsprekend zijn. Veel websites hebben een onduidelijke menustructuur, zijn niet geschikt voor mobiel, tonen opdringerige pop-ups en verzamelen soms ongevraagd persoonsgegevens. Wij zijn ervan overtuigd dat dit anders kan. Bij Kirra zetten wij daarom een prettige internet-ervaring voorop.

Betere kwaliteit van digitale communicatiekanalen

Kirra is een product van iWink en maakt het mogelijk om betere kwaliteit websites te realiseren. Het efficiënter maken, publiceren en beheren van content speelt een belangrijke rol. Hiermee maken we het werk van de gebruiker makkelijker én de digitale klantreis voor eindgebruikers prettiger. Bijkomende voordelen zijn de lagere kosten en de kortere doorlooptijd tijdens de ontwikkeling.

Naast websites houden wij ons bezig met andere digitale communicatiekanalen. De behoefte aan digitale rapportages, e-mailsoftware en intranetten groeit. Ook websites vragen om steeds geavanceerdere functionaliteiten en moeten voldoen aan strenger wordende wet- en regelgeving. Voor diverse sectoren ontwikkelen we daarom gestandaardiseerde software die heel gericht voorzien is in de behoeften van die sectoren. Door jarenlange perfectie kunnen deze instant worden ingezet.

Een betere digitale wereld

Wij voorzien in eersteklas internet-ervaringen door het leveren van software voor marketing- en communicatieprofessionals helpt hun werk goed te kunnen uitvoeren. Door deze software steeds verder door te ontwikkelen dragen we bij aan een betere digitale wereld.

Onze waarden komen voort uit ons bedrijf dat is opgericht door een groep internet-fanaten van het eerste uur met pragmatische aanpak. Bij het ontwikkelen geven we in deze volgorde voorrang aan onze kernwaarden:

  • Veiligheid
  • Privacy
  • Toegankelijkheid
  • Efficiëntie
  • (Grafische) Aantrekkelijkheid
     

Gebruikersvriendelijk Content Management Systeem

Kirra heeft een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) waarmee je alle content voor verschillende kanalen op een makkelijk en snelle manier maakt, verspreidt en beheert vanuit één systeem in plaats vanuit allerlei verschillende systemen.

We bieden gestandaardiseerde oplossingen voor diverse communicatiekanalen die flexibel genoeg zijn om op maat te maken.