Kirra tour - Media bewerken

De meeste content management systemen zijn eenvoudig óf veelzijdig. Wij geloven dat een CMS beide moet zijn. Want je wilt een professionele website die je gemakkelijk zelf kunt beheren. Tour op deze pagina door de basisbeginselen van Kirra, wanneer je op de plusjes klikt verschijnt de bijbehorende informatie onderin beeld. 

Gebruik de pijltjes links/rechts van de afbeelding om te navigeren. 

Afbeeldingen vervangen

Vervang eenvoudig afbeeldingen op je website, via de module Media. Wanneer één afbeelding vaker wordt gebruikt op je website en je wilt deze vervangen, dan doe je dat via de module Media. Je vervangt hier het bronbestand en Kirra vervangt de afbeelding ook meteen op alle plaatsen op je website waar deze werd gebruikt. Je hoeft zelf dus maar één keer een bestand te vervangen en Kirra regelt de rest voor je.

Afbeelding bewerken

Via deze button kom je in het scherm waar je de afbeelding kun bewerken met met behulp van Adobe SDK. Je kunt onder andere afbeeldingen bijsnijden, kleurfilters toepassen, tekst in afbeeldingen plaatsen en de scherpte van afbeeldingen aanpassen. Dus niet langer prutsen met fotobewerkingsprogramma’s terwijl je maar een kleine aanpassing wilt doen, het kan met Kirra gewoon in het CMS!

 

POI instellen

Via deze button kom je in het scherm waar je de POI van de afbeelding kan bepalen. Het instellen van een Plane Of Interest zorgt dat bij het verkleinen van een afbeelding de geselecteerde POI altijd zichtbaar blijft. Handig ook voor de juiste weergave van afbeeldingen op verschillende devices.

Benieuwd naar wat Kirra kan?

Ben je een communicatieprofessional, marketingmedewerker of functioneel beheerder? Dan is Kirra waarschijnlijk erg handig voor je en maakt het je werk een stuk leuker.