Leestijd 1 minuut

Kirra Reporting, meer dan alleen jaarverslagen. 4 voorbeelden.

Kirra Reporting, meer dan alleen jaarverslagen. 4 voorbeelden.

Sinds de lancering van Kirra Reporting wordt het product vooral gebruik voor de realisatie en publicatie van jaarverslagen. Niet in de minste mate doordat het product tot vorig jaar nog Kirra Jaarverslag heette:). Maar je kunt veel meer met Kirra Reporting! 

In dit artikel laten we je een aantal voorbeelden van publicaties zien waar Kirra Reporting ook voor ingezet kan worden. 

Kirra Reporting? Wat kun je daar ook alweer mee?

Met Kirra Reporting realiseer en publiceer je als gebruiker geheel zelfstandig rapporten naar (drukklare) PDF en een website. Lezers van een rapport hoeven dus niet altijd een PDF te downloaden of een printje te bestellen, maar kunnen direct online het rapport lezen via een gebruiksvriendelijke website. Ideaal voor jaarverslagen, maar dus ook voor alle andere publicaties waar je graag een website en PDF-versie van wilt hebben.

En de PDF uit Kirra Reporting is direct drukklaar, want soms is het best wel fijn om nog een hard-copy in handen te hebben. 
 

1 - Boeken

De Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten heeft een heus boek gemaakt m.b.v. Kirra Reporting.  De eerste publicatie (er gaan er nog meer volgen) is het verhaal van de Lemsteraak 'Wielewaal'.

2 - Energierapportages

E&E advies is een adviesbureau dat m.b.v Kirra Reporting diverse rapportages (online en PDF) maakt voor Provincies en Gemeenten. 

3 - Integriteitsrapportages

De Gemeente Utrecht heeft haar integriteitsrapportage waar Utrechtse gemeenteraadsleden verantwoording afleggen over hun gedrag en keuzes op het gebied van integriteit dit jaar met Kirra gemaakt. 

4 - Handleidingen

Onze eigen handleiding hebben we uiteraard ook in Kirra gemaakt. Handig om een online omgeving te hebben waar je kan kijken hoe zaken werken. Maar soms ook wel fijn om een PDF van de handleiding te hebben die je ook gemakkelijk kan uitprinten.