Blogs

Beheer eenvoudig blogs en reactiemogelijkheden met de module Weblogs. Met deze module kan je daarnaast ook een pagina maken waarop je verschillende bloggers presenteert en een detailpagina per blogger. Bezoekers kunnen zich abonneren op een blog via de rss-functionaliteit in deze module.

Agenderen

Bepaal zelf de publicatiedata van blogberichten. Op deze manier kan je alle data al in het voren invoeren en worden blogberichten op het juiste moment vanzelf gepubliceerd of offline gezet.

Deel via social media

Met de module Facebook kan je blogberichten vanuit je CMS delen op Facebook of Twitter.

RSS

RSS is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites of blogs. De module Blogs is standaard uitgerust met een RSS-feed. Bezoekers van je website kunnen zich abonneren op een blog via deze RSS-functionaliteit.

Auteurpagina

Geef de bloggers/auteurs overzichtelijk weer in een bloggersoverzicht. Per blogger kan je op een detailpagina informatie toevoegen als: een foto, een korte biografie etc.

IP-blacklist

In combinatie met de module Reacties is je blog ook uitgerust met een ip-blacklist. Vanuit de e-mail die gestuurd wordt nadat iemand een reactie plaatste, kan een ip-adres op deze blacklist worden geplaatst. IP-adressen die op deze blacklist staan, hebben geen toegang om reacties te plaatsen op de website.

ReCaptcha-veld

Voorkom spam via de reacties op blogposts door gebruik te maken van de dienst reCaptcha. Je stelt in de instellingen van het CMS eenmalig reCaptcha sleutels in en vervolgens wordt automatisch een reCaptcha-veld toegevoegd bij de reactiemogelijkheid onder blogposts.

Laatste blogberichten

Wil je op bijvoorbeeld de homepagina van je website altijd de nieuwste blogberichten tonen, dan kan dat heel eenvoudig met een component dat automatisch de laatst toegevoegde blogberichten uit je blog haalt en weergeeft.