Shortlinks

Maak snel en makkelijk een verkorte URL of een QR-code met de module Shortlinks. Dit is handig als koppeling van offline campagne-uitingen met je website of voor het doormailen van links. Met behulp van statistieken laat de module je ook zien welke shortlinks populair zijn, en daarmee ook de effectiviteit van de campagne-uitingen.

Voorkeurstaal instellen

Bij het aanmaken van een shortlink kan je een voorkeurstaal instellen (alleen bij meertalige websites). Kies je bijvoorbeeld voor ‘Engels’, dan wordt standaard de Engelse pagina getoond bij het oproepen van de url via de shortlink.

Veelgebruikte shortlinks

Via de module open je eenvoudig een overzicht met veelgebruikte shortlinks, zodat je inzicht hebt in het gebruik van de diverse links die je hebt aangemaakt.

Doelpagina kiezen

Je kiest zelf of de link naar een pagina op je website of een externe URL verwijst. Wanneer je bepaalde campagne-content offline haalt, kan je de shortlink aanpassen en als doelpagina bijvoorbeeld een specifieke melding kiezen die aangeeft dat de pagina niet langer bestaat.

QR-code

Wanneer je een shortlink aanmaakt, koppelt Kirra hier ook meteen een QR-code aan. Een QR-code is een tweedimensionale barcode die door veel telefoons gelezen kan worden en de lezer de mogelijkheid biedt naar een specifieke webpagina te navigeren.