Profielen

Beheer alle ingelogde bezoekers met de module Profielen. Deze module krijg je automatisch wanneer je een inlog-module aanschaft en geeft een overzicht van alle geregistreerde bezoekers.

Breid de mogelijkheden van deze module uit met de module-uitbreiding. Met deze uitbreiding kan je zelf extra velden aanmaken, data importeren, exporteren en bewerken. Daarnaast kan je filters definiëren en tags toevoegen aan personen om te segmenteren. 

Velden toevoegen

Bepaal zelf welke gebruikersgegevens je wilt opslaan in de database. Met de uitbreiding van de module kan je zelf velden definiëren voor gegevens die je wilt toevoegen. Er zijn een flink aantal voorgedefinieerde velden, maar je kunt ook zelf nieuwe velden specificeren.

Tags

Elke persoon in in het CMS kan je via de module Profielen één of meerdere tags meegeven, zodat je groepen in het CMS segmenteert. Gebruik een tag als groep om bijvoorbeeld de toegang tot bepaalde pagina’s toe te wijzen aan een selecte groep gebruikers.

Filters

Naast de mogelijkheid om met Tags handmatig groepen te definiëren, kan dit ook op basis van filters. Maak bijvoorbeeld een filter op basis van afdeling, functie, e-mail of woonplaats. Wanneer iemand aan het overzicht wordt toegevoegd en voldoet aan de criteria van een filter krijgt deze persoon automatisch de bijbehorende tags mee.