Meertaligheid

Maak pagina's aan in alle latijnse en cyrillische talen en beheer ze met de module Talen. Wil je een bestaande pagina ook in een andere taal aanmaken, dan maak je eenvoudig een kopie en hoef je alleen de tekst te vertalen/vervangen. Afbeeldingen en opmaak hoef je niet opnieuw toe te voegen. 

Eén design, meerdere talen

Je bestaande website uitbreiden met een extra taal is super eenvoudig. Bij het aanmaken van een extra taal wordt de vormgeving en opmaak overgenomen en hoef je alleen de teksten te vertalen. Je kunt natuurlijk ook iets aan de opmaak veranderen, maar in principe kan je het huidige design en de reeds gemaakte opmaak gewoon hergebruiken.

Primaire taal bepalen

Bepaal via de instellingen van de module wat de primaire taal van de website moet zijn. Dit is de taal die standaard wordt getoond wanneer een bezoeker op je website terecht komt.

Volgorde van talen

Wanneer je website in meerdere talen beschikbaar is, kan je in de instellingen bepalen in welke volgorde de talen in het taalmenu op je website worden getoond.

Weergave in URL

In de module talen kan je zelf specificeren op welke wijze de taal van de website in de URL zichtbaar wordt. Bijvoorbeeld door /nl aan je URL toe te voegen.

Vaststaande teksten vertalen

In je website staan een aantal teksten die je niet zelf kan aanpassen. Dit zijn standaardteksten die bij je website horen en aan de voorkant van je website worden getoond. Zoals ‘bereken route’ bij een route-component en ‘Aanmelden’ bij het inloggen via een login-methode. De teksten kan je in de module talen bekijken en per taal kan je hier zelf een vertaling voor invullen.