Media

Bewaar en beheer alle documenten voor je website op één plaats met de module Media. Bijvoorbeeld afbeeldingen, Word- en Excel-bestanden. Upload eenvoudig meerdere bestanden tegelijk. Deel de bestanden naar wens in door een eigen mappenstructuur aan te maken. Op een pagina voeg je vervolgens documenten bij uit het mediabestand.

Deze module is standaard aanwezig in het CMS.

Afbeeldingen bewerken

Vanuit de module bewerk je afbeeldingen eenvoudig met behulp van Aviary. Je kunt onder andere afbeeldingen bijsnijden, kleurfilters aanpassen en de scherpte van afbeeldingen bewerken, gewoon in je CMS.

Plane of Interest bepalen

Bepaal het focusgebied van een afbeelding met een Plane of Interest (POI). Dit zorgt ervoor dat bij het verkleinen van een afbeelding de POI altijd zichtbaar blijft.

Gebruikte bestanden

In het overzicht van bestanden in de module staat voor ieder bestand aangegeven wanneer een bestand wel of niet gebruikt wordt op je website. Een uitroepteken rechtsonder in de bestandsweergave geeft aan dat het bestand momenteel niet in gebruik is.

Preview van PDF

PDF-bestanden worden in het CMS weergegeven met een preview weergave.

Drag and drop

In de module Media kan je bestanden handig vanuit je filemanager van je pc in de module Media slepen met een Drag and drop functie. 

Bestandenbibliotheek

Sla verschillende bestanden overzichtelijk op met behulp van een mappenstructuur die je naar wens zelf kunt instellen.