Fotoalbum

Plaats en beheer eenvoudig foto's met de module Fotoalbum. Je kan meerdere foto's tegelijk uploaden in een fotoalbum. Op een fotoalbumpagina kan je meerdere albums tonen en is van ieder album de eerste foto zichtbaar (thumbnail) te zien. Als je een fotoalbum opent zie je alle foto's in het klein in een overzicht. Klik een foto aan en deze wordt automatisch vergroot weergegeven, zonder een extra scherm te tonen (lightbox). Je kan daarnaast elke foto voorzien van een bijschrift.

Multi-upload

De module Fotoalbum bevat de mogelijkheid om ieder gewenst moment foto’s toe te voegen aan een fotoalbum. Bij veel foto’s kan je gebruik maken van de knop voor multi-upload. met een paar klikken zet je een hele rij aan afbeeldingen tegelijk over naar het fotalbum in je CMS en laadt Kirra de foto’s zelf een voor een in.

Lightbox weergave

Standaard is ingesteld dat wanneer bezoekers op een foto uit een fotoalbum klikken, deze vergroot wordt weergegeven in een lightbox.

Overzicht- en detailpagina

Alle fotoalbums worden weergegeven in een overzicht. Via dit overzicht kan je naar een detailpaginga van elk album om de foto’s in dat album te bekijken.

Deel via social media

Met de module Facebook kan je een fotoalbum direct vanuit je CMS delen op Facebook.