Data & visualisatie

Presenteer belangrijke data overzichtelijk in tabellen of diagrammen met de module Data & Visualisatie. Deze module is gebaseerd op Google Charts. Bepaal zelf hoe je de tabel opmaakt of zet de data vanuit een tabel eenvoudig om naar een diagram. Je kunt kiezen tussen de weergave in een staafdiagram, kolomdiagram, lijndiagram, vlakdiagram of cirkeldiagram.

Tabellen

Maak naar eigen inzicht rijen en kolommen aan om een tabel op je website of intranet te tonen. Je kunt de rijen en kolommen ook verplaatsen, dupliceren en bewerken.

Diagrammen

Voor een passende weergave kan je kiezen uit de volgende diagramtypen: staafdiagram, kolomdiagram, lijndiagram, vlakdiagram of cirkeldiagram. Kirra toont het diagram automatisch op basis van de waarden die je hebt ingevuld in de tabel. En naar wens kan je de waardes van je diagram ook gestapeld weergeven of de lijn van je grafiek afvlakken.

Eigen kleurenschema

De stijl van het diagram kan je aanpassen aan de huisstijl van je website of intranet. Hiervoor is het mogelijk dat je internetpartner één of meerdere eigen kleurenschema’s aanmaakt.

Bestaande tabel uploaden

Wil je een bestaande tabel uit bijvoorbeeld Excel gebruiken om een tabel of diagram op je website of intranet te tonen? Dat kan eenvoudig door deze tabel te uploaden in Kirra.