Contentkalender

Goede voorbereiding is het halve werk. Door op tijd over content na te denken wordt het produceren ervan een stuk makkelijker. Met de module Contentkalender plan je in een kalenderweergave welke content je wanneer wilt publiceren. Omdat je dit in het voren doet, behoud je het overzicht en kan je een betere balans en samenhang tussen de verschillende publicaties inplannen. Daarnaast weet je precies wat wanneer moet gebeuren en kan je doelgericht aan de slag met het creëren van je content. Een praktische tool om je online communicatie goed te organiseren.

Deze module is standaard aanwezig in het CMS.

Notities

Voeg notities toe om details of reminders in je kalender te plaatsen. Aan iedere notitie kan je een pagina uit het CMS koppelen. Zo kan je vanuit de notitie heel gemakkelijk naar het concept bericht toe om deze af te maken. Ook is het mogelijk om herhalende/terugkerende notities in te plannen.

Synchronisatie met content

De module Contentkalender synchroniseert automatisch alle agenda-items, blogberichten, deadlines, evenementen, geagendeerde pagina’s en nieuwsberichten uit je CMS met je contentkalender. Voeg je een deadline toe elders in Kirra, dan is deze automatisch ook zichtbaar in je contentkalender.

Dag-, week- en maandweergave

Pas de weergave van je contentkalender aan en toon naar wens een dag-, week- of maandoverzicht van je activiteiten. 

Filteren op contenttype

De contentkalender bevat standaard alle agenda-items, blogberichten, deadlines, evenementen, geagendeerde pagina’s en nieuwsberichten uit je CMS. Daarnaast kan je zelf Thema’s en Notities toevoegen. In de module kan je zelf aanvinken welke onderdelen er in je contentkalender getoond worden en welke niet.

Thema's

Een groot deel van je content kan je ophangen aan thema’s. Dit kunnen inhoudelijke thema’s zijn, interne thema’s, belangrijke branche activiteiten of bijzondere mijlpalen. De thema’s die belangrijk zijn voor jouw organisatie en jouw content zet je in de contentkalender, zodat je er bijpassende content omheen kunt plannen. Elk thema kan je een herkenbare kleur naar keuze geven.