Chat

Laat ingelogde bezoekers op je website of intranet met elkaar in gesprek gaan via de module Chat. Deze module werkt in combinatie met de module Community. 

Beschikbaarheid aangeven

Eenmaal ingelogd in de chatfunctie, kan je op elk gewenst moment je status aanpassen naar: aanwezig, bezig of toon als afwezig.

Meerdere gesprekken tegelijk

Wil je met meerdere personen tegelijk chatten? Dat kan, je opent eenvoudig meerdere vensters en voert meerdere gesprekken naast elkaar op hetzelfde moment.

Historie van gesprekken

Kirra slaat de gevoerde gesprekken automatisch op in de historie van een gesprek. Handig wanneer je bepaalde gesprekken nog eens wilt teruglezen.

Berichten naar offline personen

Wanneer de persoon die je wilt berichten offline is, kan je toch een bericht verzenden. Wanneer de persoon aan wie je een bericht hebt verzonden online komt, ziet dezej automatisch je bericht verschijnen en kan  hij/zij alsnog reageren.

Instellen met wie men kan chatten

De personen die zichtbaar worden in de chatbox van een gebruiker kunnen op meerdere manieren worden bepaald vanuit het CMS. Bijvoorbeeld door het volggedeelte van de module Community; een gebruiker x kan chatten met een gebruiker y wanneer y x als vriend heeft aangemerkt. Of op basis van de module Profielen; gebruiker x kan chatten met alle personen die een of meer als groep aangeduide tags gemeen heeft met hem of haar.