Banners

Breng adverteerders, sponsors of evenementen onder de aandacht met de module Banners. Je kan de banners in verschillende formaten weergeven op je website en agenderen. Ook kan je een groep banners automatisch laten rouleren. Daarnaast geeft deze module je inzicht in de weergave- en klikstatistieken van elke banner.

Afbeeldingen en flash

Een banner kan bestaan uit een JPEG-, GIF- of Flashbestand. Je voegt in de module eenvoudig een Banner (flash) of Banner (afbeelding) toe aan je website.

Banner-afbeeldingen rouleren

Wil je op één plaats meerdere banners achter elkaar laten zien? Via de module plaats je eenvoudig meerdere banners in een groep. Per groep kan je instellen hoeveel banners je tegelijk wilt tonen en in welke volgorde ze moeten rouleren.

URL koppelen

Koppel eenvoudig aan elke bannerafbeelding een URL, zodat bezoekers van je website ook door kunnen klikken naar de pagina van de adverteerder. 

Agenderen

Bepaal zelf de publicatiedata van banners. Op deze manier kan je alles al in het voren klaarzetten en worden de banners op het juiste moment vanzelf gepubliceerd of offline gezet.

Limieten stellen

Stel in hoe vaak een bannerafbeelding maximaal getoond mag worden en/of hoevaak er op een bannerafbeelding geklikt mag worden. Is een van beide limieten bereikt, dan wordt de bannerafbeelding automatisch niet langer getoond. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je de module gebruikt om betaalde advertenties weer te geven. 

Statistieken

Kirra houdt standaard een aantal statistieken voor je bij, gewoon in de module. Zo kan je inzien hoe vaak een banner getoond wordt en hoe vaak er op een banner wordt geklikt. 

Notificatie

Wanneer er een URL is gekoppeld aan een banner en deze URL werkt niet, ontvang je automatisch een notificatie in het CMS.