Agenda

Geef bezoekers van je website inzicht in je geplande activiteiten met de module Agenda. Een agenda bevat een overzicht van agenda-items, op volgorde van begindatum. Elk agenda-item heeft nog een detailpagina. Je kan op elke gewenste plek op je website agenda's aanmaken. Bezoekers van je website kunnen zich abonneren op een agenda via de rss-functionaliteit in deze module. 

Agenderen

Bepaal zelf de publicatiedata van Agenda's en Agenda-items. Op deze manier kan je alle data al in het voren invoeren en worden overzichten op het juiste moment automatisch gepubliceerd of offline gezet.

RSS-functionaliteit

Elke agenda heeft standaard ook een RSS-feed. RSS is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites of blogs. De module is standaard uitgerust met een RSS-feed. Bezoekers van je website kunnen zich abonneren op een agenda via deze RSS-functionaliteit.

Maak delen makkelijk

Je wilt natuurlijk je evenementen zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. Maak het je bezoekers makkelijk om evenementen te delen met anderen door deze module te combineren met de Share This module.

Doorplaatsen op Facebook of Twitter

Met de module Facebook of Social Share kan je agenda-items automatisch plaatsen op Facebook of Twitter. Direct vanuit het CMS. Facebook maakt in zo’n geval automatisch een evenement aan in je Facebook evenementen-overzicht.

Agenda-pagina en agenda-items

Voeg op elke gewenste plaats op je website een agenda toe. Elk agenda-item heeft een eigen pagina waarop je meer informatie over het agendapunt kunt zetten. Agenda-items worden automatisch opgenomen in een overzicht: de agenda.

Deze module komt standaard met 2 typen pagina's:

  • Agenda: geeft een overzicht van alle onderliggende agenda-items
  • Agenda-items

Naast deze twee pagina's is het mogelijk om ergens anders op een ander webpagina een vast aantal aankomende agenda-items uit een agenda te laten zien. Bijvoorbeeld op de homepage.

Voorbeeld van aankomende agenda-items op homepage www.treant.nl  Voorbeeld van aankomende agenda-items op homepage www.treant.nl