Afspraken

Bied bezoekers van je website de mogelijkheid via je site afspraken in te plannen. Maak eenvoudig een rooster aan en geef hierin je beschikbaarheid weer. Bepaal ook hoe lang de afspraken die bezoekers inplannen mogen duren en of je deze eerst nog wilt bevestigen voor ze definitief zijn. Daarnaast beheer en bewerk je je beschikbaarheid en afspraken eenvoudig direct vanuit het CMS.

Lengte van afspraken bepalen

Bepaal de vaste lengte van afspraken in het CMS. Als een bezoeker een afspraak maakt via je website, zal dit automatisch een afspraak zijn van het aantal minuten dat je hebt ingesteld.

Bezoekers kunnen zelf afspraken inplannen

Wanneer een rooster eenmaal online staat, kunnen bezoekers van je website zelf afspraken inplannen. In de instellingen bepaal je of deze gemaakte afspraken automatisch geaccepteerd worden of dat deze eerst door iemand van je organisatie bevestigd moeten worden.

Afspraken modereren

Een overzicht van alle afspraken bekijk je eenvoudig via de module. Je kan de afspraken gesorteerd weergeven op begintijd, eindtijd, status (wel of niet geaccepteerd), naam etc. Vanuit dit overzicht kan je afspraken bevestigen en reeds gemaakte afspraken wijzigen of annuleren. Ook kan je vanuit het CMS zelf afspraken inplannen.

Specificaties bepalen

Bij het instellen van een rooster bepaal je zelf hoever van tevoren bezoekers afspraken mogen maken, hoeveel afspraken ze tegelijk mogen maken en hoeveel afspraken er tegelijk kunnen plaatsvinden. Daarnaast bepaal je zelf welke bezoekers afspraken mogen maken - denk hierbij aan een selectie van ingelogde bezoekers of bepaalde profielen.

Bevestigingsmail instellen

Voor elk type rooster dat je aanmaakt, kan je een bericht instellen dat op je website wordt getoond nadat een bezoeker een afspraak heeft aangevraagd. Dit bericht wordt ook getoond in de bevestigingsmail die men ontvangt na het aanvragen van een afspraak.

Afspraken bevestigen per mail

Per rooster kan je instellen wie er per mail op de hoogte wordt gehouden van nieuw ingeplande afspraken. Heb je hier een e-mailadres ingesteld, dan is het ook mogelijk om meteen vanuit deze mails de afspraken te accepteren.

Meerdere roosters invoeren

Maak eenvoudig verschillende roosters aan en geef hierin je beschikbaarheid weer. Door te slepen op de dagen in een kalenderweergave voeg je eenvoudig blokken toe die je beschikbaarheid aanduiden. Je vult dit schema eenmalig in, waarna je het rooster online kan laten staan zolang het schema geldt.