Inbox

Stuur e-mails met ideeën of aantekeningen voor content rechtstreeks naar je website of intranet. Iedere website of intranet heeft hiervoor een eigen e-mailadres. Teksten, afbeeldingen en bijlagen uit zo’n mail kan je binnen een paar klikken omzetten naar een webpagina. Zo heb je de content meteen daar waar je het gebruikt. Handig voor plotselinge ideeën of aangeleverde artikelen van collega’s.

Deze module is standaard aanwezig in het CMS.

Uniek e-mailadres

Iedere website met de module Inbox heeft een uniek e-mailadres waarheen je e-mails kunt sturen die in je website terecht komen.

E-mailadres herzien bij spam

Ontvang je veel spam in de module Inbox? Genereer dan eenvoudig zelf een nieuw e-mailadres voor deze module via de button 'nieuw e-mailadres maken'.

E-mail omzetten naar een pagina

De tekst in een e-mail zet je eenvoudig om naar een tekstpagina. Je kunt zelf kiezen als wat voor paginatype je de tekst uit je mail wilt opslaan. Bijlagen uit de mail worden automatisch als bijlage van deze pagina opgeslagen.

Bijlagen in Media toevoegen

Wanneer je bijlagen meestuurt in een mail naar je website, staan deze netjes gesorteerd onderaan de mail in Kirra. Bijlagen kan je downloaden of met één druk op de knop opslaan in de module Media. Je vindt de bijlage dan terug in de module Media in de map 'Inbox'.