Het CMS

Een CMS voor de plannen van morgen

Kirra CMS biedt je de volledige controle over de inhoud van je communicatiekanalen. Hierdoor kun je je content optimaal inzetten, zoals jij het wilt. In het CMS kun je eenvoudig je kanaal inrichten, aanmaken en beheren.

Content management in een handomdraai

Naast tekst kun je ook makkelijk foto's en video's toevoegen om je kanaal aantrekkelijker te maken voor eindgebruikers. En dat allemaal in een handomdraai. Neem eens een kijkje bij de diverse modules voor de verschillende mogelijkheden. Als een optie niet standaard aanwezig is, kan het waarschijnlijk wel gerealiseerd worden als aanvulling. Veelzijdig, eenvoudig en vanuit de basis al compleet. Een flexibel CMS dat berekend is op de toekomst.

Slimme inzichten

Kirra ondersteunt je bij het continu verbeteren van je website. Notificaties in het CMS houden je meteen op de hoogte wanneer bijvoorbeeld een formulier niet werkt, een geplaatste video van Youtube is verwijderd en dus niet meer werkt of als je een link bent vergeten in te vullen. Of als de bezoekers van je website veel zoeken op een bepaalde zoekterm, maar dit geen resultaten oplevert. Ook dan geeft Kirra een seintje. Wil je nog meer inzicht in de manier waarop bezoekers je website gebruiken? Met mogelijkheden analytics houd je eenvoudig je webstatistieken bij, volledig geïntegreerd in het CMS. Zo registreer je bezoeken, paginaweergaven en populaire content en krijg je inzicht in hoe bezoekers door je website navigeren.

Eenvoudig koppelen van informatie

Kirra is eenvoudig te koppelen met allerlei in- en externe informatie. Wil je data uit je back-office systeem online beschikbaar maken? Kirra koppelt gemakkelijk met softwarepakketten voor bijvoorbeeld financiële administratie of personeelsbeheer. Een eigen maatwerkpakket ontsluiten kan natuurlijk ook. Wil je op je website of intranet content van externe partijen tonen? Ook daar is ons CMS heel geschikt voor. Bijvoorbeeld een koppeling met Buienradar om het weer te tonen of een koppeling met een nieuwskanaal voor het delen van nieuwsberichten. Of ontsluit informatie uit het CMS naar Facebook, Twitter en/of mobiele apps. 

Handig:

  • zelf de indeling van je pagina's aanpassen
  • direct knippen en plakken vanuit Word
  • afbeeldingen bewerken vanuit het CMS
  • wijzigingen bekijken in een live-preview
  • alinea's simpel verplaatsen met Drag 'n drop 

Content is King

"Content is king" is een van de bekendere quotes van Bill Gates. In 1996 schreef hij een essay over content in relatie tot het internet. Hij refereerde in deze blog naar de revolutie van de televisie. De uiteindelijke winnaars van de TV zijn de producenten van de content. Met de komst van de TV en het kabelnetwerk hebben de productenten de mogelijkheid gekregen om één keer een opname te maken en de boodschap naar duizenden ontvangers te sturen. Ditzelfde is mogelijk geworden voor ons allemaal door de komst van het internet.

Multi channel

Kwalitatief goede en consistente content maken is tijdrovend. Daarom kan je veel content die je in Kirra plaatst hergebruiken. Zodra je een nieuwsartikel aanmaakt op de website dan publiceer je deze met een paar klikken door in je nieuwsbrief. Inclusief titels, afbeelding en de link naar het originele artikel. Ditzelfde geldt voor het publiceren naar sociale media, het laten zien van externe nieuwsartikelen op je intranet of een verjaardagskalender tonen op een narrowcasting tv met op basis van de profieldata uit het intranet. Dat noemen wij slimme digitale communicatie.