Specialisten

Een overzicht- en detailpagina om de verschillende specialisten van  het ziekenhuis te tonen. Specialisten krijgen elk een eigen pagina met foto, specialisatie, eventueel video en de mogelijkheid om wat over hem/haar te vertellen.

Via Kirra CMS kan elke specialist worden gekoppeld aan zijn of haar specialisatiegebied (ziektebeelden, onderzoeken en/of behandelingen) en afdeling.  Deze kruisverbanden worden automatisch op de profielpagina van de specialist getoond en vice versa (bij een behandeling en afdeling worden de gekoppelde specialisten getoond). 

Tevens is het mogelijk om op specifieke pagina's in de website een specialist te tonen. De content van de specialist (naam, foto, etc.) hoeft niet opnieuw ingevoerd te worden. Door het toevoegen van een de specifieke  "persoon" in Kirra worden alle gegevens automatisch getoond. Vertrekt er een medewerker, dan hoeft hij/zij alleen uit het "smoelenboek" verwijderd te worden en automatisch zal deze persoon op de gehele website niet meer zichtbaar zijn.