Word partner van Kirra

Onze partners bedenken de beste en mooiste online applicaties voor onze gezamenlijke klanten. Zij spelen een sleutelrol in ons succes. Wij zorgt ervoor dat de wildste ideeën van onze partners online realiseerbaar zijn.

Fullservice CMS

Als partner bieden we je een full-service CMS. Dit houdt in dat wij onder andere de zorg over hosting & beheer uit handen nemen, dat regelen wij. Security, browser-support en development nemen wij ook op ons. Zo kan jij je helemaal focussen op het bedenken van online concepten voor je klanten.

Sterke standaardfunctionaliteiten

Met Kirra bewerk en beheer je alle websites overzichtelijk vanuit één platform. Het content management systeem biedt een sterke basis voor elk type website door de modulaire opbouw. Er zijn al meer dan 50 hoogwaardige standaardmodules beschikbaar waarmee je de functionaliteit van een website of intranet snel en eenvoudig uitbreidt. Om het nog makkelijker te maken hebben we ook een aantal websitepakketten en intranetpakketten samengesteld, waarmee je klanten meteen aan de slag kunnen.

Waarom partner worden?

Partner zijn van Kirra heeft zo zijn voordelen:

  • servicevergoeding per project
  • veilige en betrouwbare websites opleveren
  • een gebruiksvriendelijk CMS voor je klanten

Releases

Kirra ondersteunt standaard de laatste vijf stabiele versies van het CMS. Elk half jaar releasen we een nieuwe versie met verbeteringen en nieuwe functionaliteit. De nieuwe release introduceren we aan al onze partners op de halfjaarlijkse releaseparty.

Kirra Next

In de aanloop van elke nieuwe release testen we de nieuwe features ook in Kirra Next. Dit is een Kirra-versie waarmee we nieuwe ontwikkelingen voor de officiële release nog uitgebreid ‘in het wild’ laten testen door een select aantal gebruikers. Hierdoor controleren we of datgene wat ons handig leek, ook aansluit bij wat gebruikers logisch en werkbaar vinden. Elke Kirra-partner krijgt gratis een Kirra Next website. Daarmee ben je als eerste op de hoogte van nieuwigheden in het CMS en kan je ze ook al uitproberen. Nog voor deze features voor je klanten beschikbaar zijn.

Servicevergoeding

Als partner van Kirra ontvang je van ons een servicevergoeding. Voor elke website die jij als partner verkoopt en oplevert aan een klant, ontvang je van ons een aantrekkelijke vergoeding over het bedrag dat je klant aan ons betaalt.

Divers partnernetwerk

Als partner van Kirra maak je onderdeel uit van een divers netwerk. Regelmatig werken bijvoorbeeld grafische partners samen met de meer technische partners voor dezelfde klant. Onder onze partners bevinden zich bureaus voor het ontwerpen en bouwen van online applicaties en bureaus voor ondersteuning in communicatie, online strategie, content marketing en meer.


Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Kirra en overweeg je partner te worden? Vraag dan via onderstaand formulier meer informatie aan over onze partnerovereenkomst. Of neem gerust contact op.