Partners

Kirra kan niet zonder partners. Onze partners spelen een sleutelrol in ons succes. Zij bedenken de mooiste en beste online toepassingen. Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat onze partners zich zo min mogelijk druk hoeven te maken over de techniek.

Vind een partner

Het succes van je website of intranet valt of staat met de juiste partner. Een partner die aansluit bij je wensen. Want wil je een website of intranet laten maken? En wil je ook meteen een huisstijl laten ontwikkelen? Of heeft je organisatie behoefte aan online advies?

Kirra faciliteert de techniek en onze partners realiseren de beste en mooiste online applicaties. iWink is de partner van Kirra die de implementatie verzorgt. Bezoek de website voor meer informatie.

Word Kirra partner

Wil jij websites, intranetten en/of andere webapplicaties laten bouwen op een snel en stabiel CMS? We nemen development, hosting en beheer uit handen, zodat jij je kunt focussen op het bedenken van een website die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

We werken met aantrekkelijke servicevergoedingen. Kirra-partner zijn heeft trouwens nog meer voordelen. Klinkt dit interessant?


Kirra partners