Websitepakket Ondernemers

Websitepakket Ondernemers

Het websitepakket Ondernemers is een goede basis om je bedrijf online onder de aandacht te brengen. Online zichtbaar zijn en goed gevonden worden in zoekmachines zijn daarbij essentieel. Dit pakket geeft je de mogelijkheid om uitgebreid te laten zien wat je te bieden hebt. Een website met Kirra is niet alleen professioneel, maar ook snel en makkelijk zelf bij te houden. Ook als je niet de hele dag op kantoor zit. Met de module Catalogus presenteer je in een handomdraai je producten of diensten. De module Referenties beidt je ruimte om opgeleverde projecten of tevreden reacties van klanten te tonen aan potentiële klanten. Via de module Nieuws houd je bestaande klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf.


Omdat je zichtbaar wil zijn en gevonden wil worden

Als je een website hebt wil je uiteraard dat mensen je website veel bezoeken en makkelijk kunnen vinden in de zoekmachines. Kirra biedt hiervoor een goede technische basis. Voor een goede online vindbaarheid zijn meerdere dingen belangrijk waarmee je zelf aan de slag kunt of waarbij een van onze partner je kan helpen. Daarnaast is de techniek is minstens zo belangrijk maar ook lastiger te beïnvloeden. Kirra zorgt er voor jou voor dat de techniek in orde is en je website daarmee in de basis zoekmachinevriendelijk is en voldoet aan de webrichtlijnen zodat je in de basis goed vindbaar bent voor potentiële klanten. 

Waarom een ondernemerswebsite?

  • eenvoudig zelf te beheren
  • goed vindbaar in de zoekmachines zoals Google
  • producten en diensten zichtbaar maken
  • je bedrijf duidelijk online presenteren

TIP

Pakketten zijn voordeliger dan losse modules. Een pakket biedt een goede basis. Vervolgens kun je de pakketten naar eigen wens verder uitbreiden met losse modules.

Het ondernemerspakket is eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de module Maps, module FAQ, module Call-to-action of de module Talen.

Techniek waar je op kunt bouwen

Betaal voor de technische basis van een website die werkt, waar je op kunt bouwen. Advies, webdesign, maatwerk en persoonlijke hulp bij het onderhouden van je website kan je inkopen bij een Kirra-partner.

Modules

Dit pakket bevat standaard de volgende modules.