Websitepakket Events

Websitepakket Events

Een websitepakket voor een festival website is speciaal samengesteld om efficiënt en overzichtelijk informatie over festivals en evenementen online te presenteren. Een belangrijke tool in de promotie van een festival of evenement zijn social media. Het pakket voor een festival website bevat standaard koppelingen met sociale media. Zo is alles wat over het festival of evenement gezegd wordt direct zichtbaar op de website, ook tijdens het festival. Daarnaast zijn alle pagina’s te liken of te delen. Met een blog geef je de statische content nog meer diepgang en actualiteit mee. Dit pakket bevat standaard de module Velociraptor waardoor je website snel laadt, ook wanneer er veel bezoekers tegelijkertijd op je website komen. Daarnaast is er standaard een koppeling met Active Tickets aanwezig.


Waarom een pakket voor events?

Het websitepakket Events is een breed inzetbaar pakket. Het is niet alleen te gebruiken voor festivals, maar ook voor andere evenementen, congressen, beurzen en andere activiteiten.

Kirra is een stabiel CMS en tevens heel snel aan te passen. Een website kun je efficiënt en snel actueel houden met Kirra.

Voordelen websitepakket

Werken met een websitepakket voor evenementen heeft voordelen:

  • veelzijdig & veilig
  • snel & efficiënt in te delen pagina's
  • interactief

Kirra is een prettig CMS om mee te werken. Zo is de indeling overzichtelijk en zijn er genoeg mogelijkheden om pagina's 'op te leuken'. Ideaal voor een festival met veel verschillende activiteiten en projecten zoals Bevrijdingsfestival Groningen.

Karlijn Profijt

Karlijn Profijt

PR medewerker Bevrijdingsfestival Groningen