Corporate website

Corporate website

Het websitepakket Corporate biedt de complete basis voor grotere organisaties die online alle shareholders willen bedienen. Denk aan investeerders, de pers en potentiële werknemers. Dit pakket biedt alle mogelijkheden rondom de integratie van sociale media. Geef meer inhoud aan je website met een blog en maak voor elke gelegenheid eenvoudig zelf online formulieren aan. Vacatures presenteer je mooi en makkelijk met de module Vacatures en via de module Routes laat je bezoekers van je website online de route naar je vestigingen berekenen.

 

Waarom een corporate website?

Als organisatie wil je laten zien waar je voor staat. Je wilt je missie en visie delen om gelijkgestemden aan te trekken. Tegelijkertijd wil je informeren over waar je mee bezig bent. Je wilt zeer diverse en uiteenlopende doelgroepen bedienen zonder je eigen doelen uit het oog te verliezen.

Kirra is een stabiel CMS en tevens heel schaalbaar. Een complexe website kun je efficiënt onderhouden met Kirra.

Voordelen van dit pakket

  • Snel online
  • Betrouwbaar en stabiel
  • Geschikt voor mobiele apparaten
  • Volledig in eigen huisstijl

Kirra is een prettig, gebruiksvriendelijk én flexibel systeem. Zo is het gemakkelijk om functionaliteiten toe te voegen. Voor een corporate website kan ik het aan iedereen aanbevelen!

Marieke Kanon

Marieke Kanon

communicatieadviseur GasTerra B.V.