Intranetpakket Basic

Het intranetpakket Basic faciliteert het online delen van kennis en informatie binnen je organisatie. Met dit pakket krijg je een veilig gesloten netwerk waar eenvoudig procesinformatie, nieuws en mededelingen voor alle medewerkers op eenzelfde moment beschikbaar kunnen worden gesteld. En maak je de juiste koppelingen, dan is een intranet al snel het startpunt van al je werkzaamheden en een handig middel om afdelings- of locatieoverstijgend samen te werken. Dat alle informatie eenduidig op één plaats is te raadplegen voor alle medewerkers draagt bij aan de productiviteit. Daarnaast kan je met het pakket voor een basic intranet ook foto’s toevoegen van teamactiviteiten, meningen van medewerkers peilen met een poll en de berichten over de organisatie op Twitter presenteren.

Koppel Kirra met interne en externe systemen

Kirra laat zich eenvoudig koppelen, zowel met interne als externe systemen. Je kunt het intranet koppelen met je website om bijvoorbeeld het nieuws dat op je website plaatst automatisch ook te tonen in je intranet. Door een koppeling te maken met social media, toon je meteen op je intranet wat er via je corporate accounts online is gezet. Met de aanvullende module Enterprise Login is je intranet ook te koppelen met je interne netwerk.
 

Intranet als startpunt in je organisatie

Doordat Kirra makkelijk is te koppelen met diverse interne en externe systemen kun je van je intranet het startpunt van al je werkzaamheden maken. Je kunt bijvoorbeeld vanuit het intranet externe webapplicaties beschikbaar maken die je gebruikt om bijvoorbeeld roosters in te zien, urendeclaraties te maken of reiskostendeclaraties in te vullen. Of misschien wil je het juist koppelen met een CRM- of facturatiepakket.

Voordelen van een intranet

  • afdelingsoverstijgend kennis delen
  • startpunt van alle werkzaamheden
  • technisch sterk en veilig
  • Koppelen met in- en externe systemen