Pakketten

Kirra is de sterke technische basis achter honderden websites en andere communicatiekanalen. Techniek die berekend is op de toekomst. Techniek die continu wordt doorontwikkeld én veilig is. Voor verschillende kanalen zijn er verschillende standaardpakketten. Deze kunnen allemaal naar wens worden aangepast.

Pakketten

Het websitepakket Corporate biedt de complete basis voor grotere organisatie die online alle stakeholders willen bedienen. Denk aan klanten, investeerders, de pers en potentiële werknemers. Dit pakket voldoet aan de laatste webstandaarden voor mobiele apparaten, SEO en heeft deelfuncties voor diverse sociale media. 

Meer informatie!

Kirra Jaarverslag is een gebruiksvriendelijk en intelligent Content Management Systeem voor de realisatie en publicatie van (online) jaarverslagen.

Het pakket voorziet in tal van functionaliteiten die de creatie van het jaarverslag (zowel online als offline) vele male efficienter laat verlopen. Het pakket biedt een basispresentatie in een responsive website, app (iphone en android) en pdf, maar kan qua design ook volledig op maat worden ingericht. 

Het CMS voldoet aan internetstandaarden zoals de Webrichtlijnen van de overheid en de XHTML richtlijnen van W3C. Kirra Jaarverslag is een modulair CMS dat bestaat uit een basispakket en groot aantal optionele modules. 

Meer informatie!

Een intranet is een verzamelplek voor documenten, kennis én collega’s. Het verbindt uw medewerkers met uw organisatie, informatie is goed vindbaar en iedereen is altijd en overal op de hoogte van actuele zaken.

Meer informatie!