Pakketten

Kirra is de sterke technische basis achter honderden websites en webapplicaties. Techniek die berekend is op de toekomst. Techniek die continu wordt doorontwikkeld én veilig is. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende standaardpakketten. Alle pakketten zijn uit te breiden met meer dan 50 hoogwaardige modules.

Pakketten

Het websitepakket Ondernemers is een goede basis om je bedrijf online onder de aandacht te brengen. Goed gevonden worden in zoekmachines is daarbij essentieel. Dit pakket geeft je de mogelijkheid om je producten en diensten overzichtelijk te presenteren. Een professionele website die je snel en makkelijk zelf bij kunt houden, ook als je niet de hele dag op kantoor zit. 

Meer informatie!

Het websitepakket Corporate biedt de complete basis voor grotere organisatie die online alle stakeholders willen bedienen. Denk aan investeerders, de pers en potentiële werknemers. Naast basisfuncties uit de ondernemerswebsite biedt dit pakket onder andere alle mogelijkheden rondom de integratie van sociale media.

Meer informatie!

Het websitepakket Events is speciaal samengesteld om efficiënt en overzichtelijk informatie over festivals en evenementen online te presenteren. Het pakket bevat standaard koppelingen met sociale media en Active Tickets. Daarnaast bevat dit pakket standaard de module Velociraptor waardoor je website snel laadt, ook wanneer er veel bezoekers tegelijkertijd op je website komen. 

Meer informatie!

Kirra Jaarverslag is een gebruiksvriendelijk en intelligent Content Management Systeem voor de realisatie en publicatie van (online) jaarverslagen.

Het pakket voorziet in tal van functionaliteiten die de creatie van het jaarverslag (zowel online als offline) vele male efficienter laat verlopen. Het pakket biedt een basispresentatie in een responsive website, app (iphone en android) en pdf, maar kan qua design ook volledig op maat worden ingericht. 

Het CMS voldoet aan internetstandaarden zoals de Webrichtlijnen van de overheid en de XHTML richtlijnen van W3C. Kirra Jaarverslag is een modulair CMS dat bestaat uit een basispakket en groot aantal optionele modules. 

Meer informatie!

Een intranet is een verzamelplek voor documenten, kennis én collega’s. Het verbindt uw medewerkers met uw organisatie, informatie is goed vindbaar en iedereen is altijd en overal op de hoogte van actuele zaken. Via tools als een smoelenboek en een verjaardagskalender combineert een goed intranet het nuttige met het aangename. Kirra Intranet helpt organisaties - groot en klein - grenzen te verleggen, door samenwerken en kennisdelen te stimuleren. Met de slimme techniek van Kirra weet u zeker dat uw intranet nu, maar ook in de toekomst, aan uw wensen voldoet.

Meer informatie!