Pakketten

Ontstaan vanuit 15 jaar ervaring in het creëren van websites, intranetten en andere digitale communicatiemiddelen. Alle pakketten hebben bewezen structuur voor tevreden eindgebruikers. Ze kunnen naar eigen huisstijl en wens worden aangepast. De content beheer je in elk pakket eenvoudig zelf.

Corporate Website

Het websitepakket Corporate biedt de complete basis voor grotere organisaties die online alle stakeholders willen bedienen. Denk aan (potentiële)klanten, investeerders, de pers en potentiële werknemers.

Dit pakket voldoet aan de laatste webstandaarden voor mobiele apparaten, zoekmachines (SEO) en heeft deelfuncties voor diverse sociale media.

Lees meer

Reporting

Dit pakket maakt de realisatie van online en offline rapporten vele malen makkelijker. Vanuit één online omgeving maak en publiceer je jaarverslagen, rapporten en beleidsdocumenten direct als mobiel geschikte website en een PDF-document.

Lees meer

Social intranet

Een intranet is de verzamelplek voor documenten, kennis én collega’s. Het verbindt medewerkers met de organisatie, informatie is goed vindbaar en iedereen is altijd en overal op de hoogte van actuele zaken.

Medewerkers kunnen met dit pakket alles vinden binnen één platform, ongeacht locatie, tijd en device.

Lees meer

Jaarverslag

Het maken van het jaarverslag elk jaar weer een enorme uitdaging. Het verzamelen van de inhoud is tijdrovend, het vreet energie en is stressvol. Daarnaast is er wel de wens om het jaarverslag als website te publiceren maar hier zijn simpelweg de tijd of het budget niet voor. Met dit als gegeven ontwikkelen wij Kirra Jaarverslag.

Lees meer