Over Kirra

Kirra software helpt je om je doelgroepen nog beter van dienst te kunnen zijn. Je wilt een professionele website die aansluit op al je wensen en je wilt deze website ook nog eens gemakkelijk zelf kunnen beheren. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor al je andere digitale communicatiekanalen zoals je intranet, nieuwsbrieven, jaarverslagen en narrowcastingschermen. Kirra pakketten hebben een professioneel CMS waar je vrijwel alle type communicatiekanalen op kunt bouwen en is daarnaast ook nog eens gemakkelijk in gebruik.

Ontwikkelen vanuit ervaring

Kirra is een product van iWink, specialist in digitale communicatie uit Groningen. Al sinds 2002 is Kirra het hart van alle iWink-websites en wordt het steeds verder doorontwikkeld. Dit alles vanuit de overtuiging dat de content beheerders er tegelijk ook blij van moeten worden.

Veelgestelde vragen

Wat is Kirra?

Kirra is software voor marketing en communicatieprofessionals. Het bestaat uit een CMS en verschillende pakketten die digitale communicatie kanalen vormen om doelgroepen te bereiken of te verbinden.

Wat is de relatie tussen Kirra en iWink?

Kirra wordt ontwikkeld door de mensen van iWink. Kirra is de merknaam van de software. Je neemt een Kirra pakket af; iWink implementeert het pakket vervolgens voor je organisatie. Je hebt dus altijd contact met de mensen van iWink.

Verzorgen jullie ook hosting?

Ja, voor alle pakketten is hosting standaard inbegrepen. Software van andere leveranciers hosten we niet.

Kan ik facturen krijgen van Kirra?

Ja, Kirra stuurt facturen voor hosting en licentiekosten. We investeren veel tijd en energie in het online en veilig houden van je communicatiekanalen. De licentiekosten worden gebruikt voor doorontwikkeling en innovatie. iWink stuurt eventueel aanvullend een factuur voor de implementatie. Lees meer over hosting

Kan ik partner of reseller worden?

Voor bepaalde pakketten kan dat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Is het CMS ook in andere talen beschikbaar?

Kirra CMS is standaard beschikbaar in Nederlands en Engels. Andere talen zijn beschikbaar op aanvraag. Heb je een andere taal nodig in het CMS? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik ook werken of een stage doen bij Kirra?

Jazeker! Bekijk de vacatures op iwink.work

Staat je vraag er niet tussen?

Stel je vraag via onderstaand formulier of neem contact op.


Benieuwd naar wat Kirra kan?

Ben je een communicatieprofessional, marketingmedewerker of functioneel beheerder? Dan is Kirra waarschijnlijk erg handig voor je en maakt het je werk een stuk leuker.