Over Kirra

Kirra CMS helpt om jouw klanten of doelgroepen nog beter van dienst te kunnen zijn met een website en/of intranet. Waar de meeste content management systemen of eenvoudig óf veelzijdig zijn, is Kirra beide. Je wilt namelijk een professionele website die aansluit op al je wensen en je wilt deze website ook nog eens gemakkelijk zelf kunnen beheren. Kirra is een professioneel CMS waar je vrijwel alle typen websites en intranetten op kunt bouwen en daarnaast ook nog eens gemakkelijk in gebruik.

Ontwikkelen vanuit ervaring

Kirra is een product van iWink, full service internetbureau uit Groningen. Al sinds 2002 is het CMS het hart van alle iWink-websites en wordt het pakket steeds verder doorontwikkeld. Dit alles vanuit de overtuiging dat webdevelopers er efficiënt mee moeten kunnen werken en de website beheerders er tegelijk ook blij van moeten worden. Sinds 2011 is het pakket naar een hoger niveau getild en is er een team dat zich dedicated richt op doorontwikkeling van de software. Vanaf 2012 heeft het CMS een eigen gezicht en is Kirra beschikbaar voor meerdere bureaus.


Werken/stage bij team Kirra

Wil je meewerken aan het beste content management systeem dat er is? Ben je niet op je mond gevallen en wil je ook veel leren? Houd je van hard werken in een bedrijf met ambitie en een gezellige sfeer? Kom werken/stagelopen bij iWink!