Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Kirra
 
 
 
 

Nieuwe update Kirra Next

 
 
 

Twee weken geleden hebben we Kirra 4.5 gereleased. Je leest er alles over op: http://developers.kirra.nl/blog/kirra-45-gereleased

Kirra 4.5 bevat veel nieuwe functionaliteit voor ons jaarverslagpakket, maar de belangrijkste wijzigingen waar jullie mee te maken krijgen zijn het compleet nieuwe design van de interface van Kirra en Adobe Creative Cloud.

Aanstaande maandag (20 april) worden alle Kirra Next bijgewerkt naar deze versie. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

 
 
 
 
 
 

Redesign

 
 
 

We hebben alle reacties van gebruikers en verschillende usability-onderzoeken samengevoegd tot een compleet vernieuwde interface. En aangezien we toch de structuur aan het veranderen waren leek het ons het ideale moment om ook direct de opmaak eens goed onder de loep te nemen. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp met minder ruis en met een meer "app-feeling".

De modulebalk is verplaatst van bovenaan de pagina naar de linkerkant van de pagina; dit levert in de hoogte een ruimtebesparing op en is er meer ruimte voor de daadwerkelijke inhoud van de pagina. De modules zijn tevens onderverdeeld in categorieën. Dat moet ertoe leiden dat de meestgebruikte modules gegroepeerd staan. Tevens is het mogelijk om de boom in te klappen, waardoor er nog meer ruimte ontstaat.

 
 
 
 

Adobe Creative Cloud

 
 
 

Ook leuk is dat Kirra nu "Creative Cloud Connected" is. Net als met Aviary (dat al in Kirra 4.4 zat) kan je nu in pagina's en in mediabeheer je afbeeldingen bewerken zonder Kirra te verlaten. Nieuw is dat je de afbeeldingen ook in hoge resolutie kan opslaan, waardoor je ze overal op je site kan gebruiken!

 
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden