Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Kirra
 
 
 
 

Nieuwe update Kirra Next

 
 
 

Vanaf komende dinsdag zijn er nieuwe functies beschikbaar in Kirra Next. Hieronder lees je om welke nieuwe functies het gaat.

 

Het is alweer even geleden dat we een nieuwe update van Kirra Next hebben uitgerold. Dat is niet voor niets. Op de achtergrond hebben we de afgelopen tijd Kirra Jaarverslag ontwikkeld, een pakket waarmee je heel gemakkelijk online je jaarverslag(en) maakt. Daarnaast werken we hard aan een gebruiksvriendelijker design van het CMS. Deze wijzigingen zijn nog niet zichtbaar in deze Next-release, maar zullen wel in de volgende Kirra-versie zitten. 

 
 
 
 
 

Snelheidsoptimalisaties

 
 
 

Er zijn een aantal snelheidsoptimalisaties doorgevoerd. Deze optimalisaties moeten ervoor zorgen dat met name het CMS sneller werkt.

 
 
 

Formulieren

 
 
 

Er zijn een drietal aanpassingen gedaan aan de module Formulieren.

  1. Een formulier vermeldt nu bij de export-knop hoe vaak het formulier is ingezonden.

  1. Inmiddels zijn alle formulieren uitgerust met een zogeheten honeypot-veld. Dit veld probeert SPAM-bots op het verkeerde been te zetten en op die manier SPAM te voorkomen. Deze techniek is ook toegepast op de formulieren die door de module Reacties worden gebruikt. Vanaf de nieuwe Next-versie hebben ook je bestaande formulieren automatisch zo'n honeypot-veld. 
  2. Formulieren hebben een extra eigenschap gekregen, waarmee je kunt instellen dat het e-mailadres dat in het formulier is ingevuld wordt gebruikt als afzenderadres van het ingevulde formulier dat jij in je inbox ontvangt. Let op! Hiervoor is het noodzakelijk dat je een e-mailveld gebruikt in het formulier. Daarnaast kan dit er wel voor zorgen dat e-mail ongewild in de SPAM-box terecht komen.

 
 
 

Media - Point of Interest

 
 
 

Het is vanaf deze release mogelijk om een bestaande Point of Interest te verwijderen.

 
 
 

Tabellen

 
 
  Nieuwe tabellen die in de editor worden gemaakt zullen vanaf deze release standaard paginabreed worden en niet langer een vaste breedte te krijgen. Deze aanpassing zorgt ervoor dat tabellen op je website ook op kleinere of grotere schermen een mooie opmaak krijgen.  
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden