Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Kirra
 
 
 

Nieuwe update Kirra Next

 
 
 

Vanaf dinsdag 11 oktober is er weer een aantal nieuwe functies beschikbaar in Kirra Next. Hieronder lees je om welke nieuwe functies het gaat.

 
 
 
 
 

Formulieren volgen

 
 
 

Formulieren uit de module Formulieren hebben vanaf nu standaard een koppeling met Google Analytics en Kirra Analytics. Indien deze koppeling in Kirra zijn ingesteld wordt er een gebeurtenis (of event in het Engels) verstuurd met hier de naam van het formulier. Op deze manier is het mogelijk om de statistieken van het formuliergebruik beter in het oog te houden.

Deze functionaliteit is standaard beschikbaar; Je hoeft hier niets voor te doen.

 
 
 

Alternatieve tekst voor afbeeldingen

 
 
 

Afbeeldingen die middels een afbeelding-component worden geplaatst bieden vanaf nu de mogelijkheid om de alternatieve tekst van deze afbeelding in te stellen. Dit kan in de "eigenschappen" van de afbeelding.

 
 
 
 

Meer controle over het taalmenu

 
 
 

Het is vanaf nu mogelijk om in de module Talen een taal te verbergen uit het taalmenu. Dit biedt de mogelijkheid om een nieuwe taal aan de website toe te voegen, zonder dat bezoekers deze al bezoeken.

 
 
 
 
 
 

Deze Kirra Next-release zal tevens de komende Kirra 4.8-release worden. Wij verwachten Kirra 4.8 eind oktober te kunnen lanceren.

 
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden