Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Kirra
 
 
 

Nieuwe update Kirra Next

 
 
 

Vanaf dinsdag 10 april zijn er weer een aantal nieuwe functies beschikbaar in Kirra Next. Hieronder lees je om welke nieuwe functies het gaat.

 
 
 
 
 

Meerdere groepen aan een pagina toewijzen

 
 
 

In verschillende modules is het mogelijk om gebruikers te groeperen. Tot nu toe was het mogelijk om een pagina open te stellen voor één groep. Vanaf nu kunnen meerdere groepen geselecteerd worden. Wanneer een gebruiker aan één van deze groepen toebehoort krijgt hij of zij toegang tot de pagina.

 

 
 
 
 

De modules Assets en Taxonomie verwijderd

 
 
 

Zoals reeds enkele maanden geleden aangekondigd zullen de modules Assets en Taxonomie niet langer ondersteund worden. Bij de uitrol van de komende NEXT-release zal de inhoud van de modules Assets en Taxonomie zijn overgezet binnen het project. 

 
 
 

Extra veiligheid

 
 
 

Veiligheid staat bij Kirra hoog in de prioriteitenlijst. Wij hebben Kirra nog veiliger gemaakt door alle formulieren te voorzien van een CSRF-beveiliging. Daar merk je niets van en toch is je website een stukje veiliger geworden.

 
 
 
 
 

Deze Kirra Next-release zal tevens de komende Kirra 4.7-release worden. Wij verwachten Kirra 4.7 halverwege mei te kunnen lanceren.

 
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden