Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Kirra
 
 
 

Nieuwe update Kirra Next

 
 
 

Vanaf volgende week dinsdag, 29 december, zijn er weer een aantal nieuwe functies beschikbaar in Kirra Next. Hieronder lees je om welke nieuwe functies het gaat.

 
 
 
 
 

Nieuwe e-mail voor formulieren

 
 
 

De opmaak van de e-mail die wordt verstuurd aan de bezoeker als bevestiging dat een formulier is ingevuld, is aangepast. De e-mail is minder branded en het is nu mogelijk om in het formulier een logo in te stellen voor de e-mail.

Daarnaast zijn alle andere formulieren die door Kirra worden verstuurd responsive gemaakt. Hierdoor zijn de e-mails beter leesbaar op mobiele apparaten.

 
 
Links de oude e-mail, rechts de nieuwe
 
 

Direct je pagina's bewerken

 
 
 

Na het inloggen krijg je op de voorkant van de website een balk bovenaan de pagina. Deze balk bevat de mogelijkheid om naar Kirra te gaan en om direct de pagina te bewerken.

 
 
 
 

YouTube-video's fullscreen afspelen

 
 
 

Video's van YouTube worden sinds enige tijd middels een iframe in je website geplaatst. Dit zorgde er voor dat de video's niet op volledig scherm af te spelen waren. Er is in Kirra Next een optie geïntroduceerd waarmee deze functionaliteit wordt toegevoegd. Deze optie is te vinden tussen de overige video-opties en kan dus zowel website-breed als per video worden ingesteld.

 
 
 
 

Volgen van links in e-mails

 
 
 

Sinds eerder deze maand worden alle links in e-mail die worden verzonden door iMailingtool uitgebreid met utm-parameters. Deze zorgen ervoor dat het mogelijk is om te zien via welke bron je bezoekers je website bezoeken. Op deze manier is niet alleen in iMailingtool te zien hoeveel mensen er op de links hebben geklikt, maar kan je dit in Google Analytics of Kirra Analytics ook afzetten tegen de rest van de bezoekers.

Vanaf deze Next-release is het mogelijk om de waardes van deze utm-parameters aan te passen per mailing.

 
 
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden