Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Kirra
 
 
 
 
 

Uitfasering modules Assets en Taxonomie

 
 
 

Tweeëneenhalf jaar geleden hebben wij de modules Assets en Taxonomie geïntroduceerd om vanuit de webbrowser een Kirra-site te bouwen en te onderhouden. In de praktijk merken wij dat deze modules maar weinig worden gebruikt en tegelijkerheid vragen deze modules veel onderhoud en beperken ze ons in de doorontwikkeling van Kirra. Daarom hebben we besloten deze modules vanaf Kirra 4.7 niet meer aan te bieden. 

Aangezien jij onderdeel uitmaakt van het Kirra NEXT-programma, ofwel als gebruiker ofwel als partner, zal de verwijdering van deze modules waarschijnlijk eerder plaats vinden dan de release van Kirra 4.7. Deze release staat gepland voor april 2016, waardoor deze modules ergens in de periode tussen november 2015 en maart 2016 zullen verdwijnen uit de NEXT-release.

 
 
 

Wat moet ik nu?

 
 
 

Voor de meeste Kirra NEXT-sites heeft deze aanpassing geen invloed, omdat deze modules niet worden gebruikt. Laat je de website onderhouden door een andere partner dan iWink, vraag dan bij je partner na of deze gebruik maakt van de modules Assets of Taxonomie. In dat geval zijn er twee mogelijke oplossingen.

  1. De website vast zetten op Kirra 4.6. In dit geval blijven de modules Assets en Taxonomie beschikbaar, zolang Kirra 4.6 ondersteund wordt. Dit is tot april 2018. Voor het Kirra NEXT-programma heb je nu geen jaarlijkse kosten voor je website. Als je gebruik wilt maken van Kirra 4.6 dan brengen wij jaarlijks kosten in rekening. Informeer via een antwoord op deze mail wat de kosten voor jouw website worden.
  2. Het beheer en onderhoud van de website overdragen aan iWink. In dit geval blijf je onderdeel van het Kirra NEXT-programma. Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden neem je contact op met support@iwink.nl.
 
 
Verzonden met iMailingtool | Afmelden