Community

Maak een levendige community met de module Community. Ingelogde bezoekers kunnen andere bezoekers volgen en op elkaar reageren. Ook kan je acties van anderen 'liken'. Deze informatie wordt weergegeven in timelines, welke iedereen zelf kan laten zien bij de eigen profielinformatie. Deze module is alleen te gebruiken in combinatie met een van de volgende modules: Classic Login, Social Login of Enterprise Login.

Timeline

Toon alle acties en interacties van de ingelogde bezoekers in een timeline. Iedere ingelogde bezoeker kan zijn/haar persoonlijke timeline op de eigen profielpagina vinden. Daarnaast kan je deze op op een ander plaats in de site weergeven. 

Likes

Ingelogde bezoekers kunnen acties van andere bezoekers ‘liken’. In het CMS bepaal je per content-onderdeel of dit wel of niet geliked mag worden. Het aantal likes wordt automatisch bij de content getoond en likes komen ook terug in de timeline.  

Zoekpagina voor profielen

Via een zoekpagina voor profielen kunnen ingelogde bezoekers andere bezoekers zoeken om deze te volgen. In de instellingen bepaal je of deze zoekpagina voor profielen alleen voor ingelogde bezoekers of voor iedereen zichtbaar mag zijn. 

Statistieken

Kirra houdt standaard een aantal statistieken voor je bij, gewoon in de module. Zo kan je inzien welke pagina’s het meest geliked zijn en welke personen het meest worden gevolgd. 

Volgen

Bezoekers kunnen elkaar volgen. Dit volgen houdt in dat je als bezoeker in je timeline de acties en interacties van de persoon die je volgt ziet.

De module Community vereist een van de volgende modules