Assets

Bewerk online Javascript-, CSS- en templatebestanden van het asset-pack met de module Assets. Je kan aanpassingen bekijken in een voorbeeld en testen voor je ze doorvoert.

Deze module is standaard aanwezig in het CMS en alleen beschikbaar voor developers.

Zelf assets aanmaken

Omdat smaken verschillen kan je zelf een asset pack maken. Een website kan meerdere asset packs bevatten, zodat je aan een asset pack kan werken en met een klik op de knop dit asset pack kan publiceren.

Assets importeren en exporteren

Asset packs kunnen worden geëxporteerd naar een zip-bestand en ditzelfde zip-bestand kan als asset pack in een andere website worden geïmporteerd. Op die manier kan je een basisstijl maken, waarin je gebruik maakt van de javascript- en css-methodieken die je voorkeur hebben.

Preview assets

Bekijk een asset pack, terwijl je bezoekers gewoon de gepubliceerde assets pack zien. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan als je het asset pack publiceert.

Online bewerken

Bewerk je templates, css-bestanden en javascript-bestanden binnen Kirra CMS in een online editor. Het enige dat je nodig hebt om aan de slag te gaan is een browser.

Lokaal werken met WebDAV

Werk je liever niet in je browser, maar in je favoriete desktop-editor? Het is mogelijk om de assets via een WebDAV-koppeling te benaderen alsof de bestanden op je eigen computer staan. Zowel Linux, MacOS als Windows hebben standaard ondersteuning voor WebDAV.

Standaard assets

Elke website die op Kirra CMS is gebouwd heeft een standaard asset pack met een basisstijl. Dit asset pack is responsive en kan als basis worden gebruikt voor een eigen asset pack.