Agenda

Geef bezoekers van je website inzicht in je geplande activiteiten met de module Agenda. Een agenda bevat een overzicht van agenda-items, op volgorde van begindatum. Elk agenda-item heeft nog een detailpagina. Je kan op elke gewenste plek op je website agenda's aanmaken. Bezoekers van je website kunnen zich abonneren op een agenda via de rss-functionaliteit in deze module. 

RSS-functionaliteit

RSS is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites of blogs. De module is standaard uitgerust met een RSS-feed. Bezoekers van je website kunnen zich abonneren op een agenda via deze RSS-functionaliteit.

Deel via social media

Met de module Facebook of Social Share kan je agenda-items delen op Facebook of Twitter. Direct vanuit het CMS. Facebook maakt in zo’n geval automatisch een evenement aan in je Facebook-evenementenoverzicht.

Agenderen

Bepaal zelf de publicatiedata van Agenda's en Agenda-items. Op deze manier kan je alle data al in het voren invoeren en worden overzichten op het juiste moment automatisch gepubliceerd of offline gezet.

Overzicht en detail

Voeg op elke gewenste plaats op je website agenda’s toe. Elk agenda-item heeft een detailpagina waarop je meer informatie over het agendapunt kunt zetten. Agenda-items worden automatisch opgenomen in een overzicht: de agenda.