Features

Een CMS voor de plannen van morgen

Kirra biedt je de volledige controle over de inhoud van je website. Hierdoor kun je je website optimaal inzetten, zoals jij het wilt. In het CMS kun je eenvoudig je website beheren en snel pagina's aanmaken en inrichten.

Content management in een handomdraai

Naast tekst kun je ook makkelijk foto's en video's toevoegen om je pagina's nóg aantrekkelijker te maken voor bezoekers. En dat allemaal in een handomdraai. Niet tevreden? Je kunt pagina's altijd eenvoudig bewerken. Neem eens een kijkje bij de diverse modules voor de mogelijkheden. Als een optie niet standaard aanwezig is, kan het waarschijnlijk wel gerealiseerd worden door één van onze partners. Veelzijdig, eenvoudig en compleet. Een flexibel CMS dat berekend is op de toekomst.

 

Slimme inzichten

Kirra ondersteunt je bij het continu verbeteren van je website. Notificaties in het CMS houden je meteen op de hoogte wanneer bijvoorbeeld een contactformulier niet werkt. Of als de bezoekers van je site veel zoeken op een bepaalde zoekterm, maar dit geen resultaten oplevert. Wil je nog meer inzicht in de manier waarop bezoekers je website gebruiken? Met de module Analytics houd je eenvoudig je webstatistieken bij, volledig geïntegreerd in het CMS. Zo registreer je bezoeken, paginaweergaven en populaire content en krijg je inzicht in hoe bezoekers door je website navigeren.

Eenvoudig koppelen van informatie

Kirra is eenvoudig te koppelen met allerlei in- en externe informatie. Wil je data uit je back-office systeem online beschikbaar maken? Kirra koppelt gemakkelijk met softwarepakketten voor bijvoorbeeld financiële administratie of personeelsbeheer. Een eigen maatwerkpakket ontsluiten kan natuurlijk ook. Wil je op je website of intranet content van externe partijen tonen? Ook daar is ons CMS heel geschikt voor. Bijvoorbeeld een koppeling met Buienradar om het weer te tonen of een koppeling met een nieuwskanaal voor het delen van nieuwsberichten. Of ontsluit informatie uit het CMS naar Facebook, Twitter en/of mobiele apps. 

Kirra is het beste van twee werelden

De meeste content management systemen zijn eenvoudig óf veelzijdig. Kirra CMS is beide. Want je wilt een professionele website die je gemakkelijk zelf kunt beheren. Kirra is een professioneel CMS waar je vrijwel alle typen websites en intranetten mee kunt bouwen en is daarnaast ook nog eens gemakkelijk in gebruik.

Handig:

  • zelf de indeling van je pagina's aanpassen
  • direct knippen en plakken vanuit Word
  • afbeeldingen bewerken vanuit het CMS
  • wijzigingen bekijken in een live-preview
  • alinea's simpel verplaatsen met Drag 'n drop 

Kirra denkt ook aan je online vindbaarheid

Als je een website hebt, dan wil je ook dat mensen deze website makkelijk kunnen vinden via online zoekmachines. Kirra biedt hiervoor een goede technische basis. Goede vindbaarheid vraagt om relevante inhoud en de juiste techniek. Kirra zorgt ervoor dat de techniek in orde is, zodat jij je kan richten op de inhoud.

Analyseren & verbeteren direct vanuit het CMS

Webstatistieken helpen je bij het continu verbeteren van je website. In Kirra krijg je inzicht in de basisstatistieken, zoals het aantal landingen en paginaweergaves. Maar ook het aantal keren dat op een specifieke banner is geklikt of de 50 meest voorkomende zoekopdrachten. Inzicht in meer specifieke statistieken krijg je met de modules Analytics en Heatmaps. Compleet geïntegreerd in het CMS en ook nog eens volgens de richtlijnen van de cookiewet.

Kirra is een intelligent CMS. Dat houdt o.a. in dat je notificaties ontvangt met informatie waarmee je je website nog beter kunt optimaliseren. 

Overzichtelijk werken met statussen en versies

Bij het bewerken en beheren van je website heb je overzicht nodig. Daarom werkt Kirra met statussen en versies. Elke pagina voorzie je van een status: concept, gepubliceerd of offline. En elke status heeft een kleur, die je terugvindt in de boomstructuur in het CMS. Zo zie je in één oogopslag welke pagina’s nog een concept zijn en welke zijn gepubliceerd. Versiebeheer maakt het mogelijk om meerdere versies van een pagina aan te maken. Handig wanneer je een pagina vast opnieuw wilt invullen, maar de huidige versie voorlopig online wilt laten.

Ik ben zeer tevreden met Kirra. Het is overzichtelijk en simpel in gebruik en je kunt op creatieve wijze je website vullen en snel en makkelijk onderhouden.

Rogier Bremer

medewerker communicatie Zorgcombinatie Noorderboog