Op Kirra kun je bouwen

Kirra is een flexibel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk content management systeem voor alle typen websites, intranetten en overige online applicaties. 


Flexibel

Kirra is modulair opgebouwd, waardoor je alleen de functies aanschaft die je daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast integreert Kirra optimaal met informatie uit in- en externe systemen en schaalt eenvoudig mee met het aantal bezoekers.

Betrouwbaar

De focus ligt op de uptime en veiligheid van jouw website. Dus maak je geen zorgen over hosting en dagelijkse veiligheidsupdates. Daarnaast laten we Kirra regelmatig op de proef stellen door ethical hackers. 

Gebruiksvriendelijk

Kirra werkt zoals je denkt dat het werkt en bevat notificaties en statistieken zodat dat het ook vóór je werkt. Kirra websites zijn direct gebruiksklaar, dus je website is snel online. Content management was nog nooit zo eenvoudig en leuk!

Wie gebruiken Kirra al?

Wat zeggen gebruikers over Kirra?

Kirra is een prettig, gebruiksvriendelijk én flexibel systeem. Zo is het gemakkelijk om functionaliteiten toe te voegen. Voor een corporate website kan ik het aan iedereen aanbevelen!

Marieke Kanon

communicatieadviseur GasTerra B.V.

Ik ben zeer tevreden met Kirra. Het is overzichtelijk en simpel in gebruik en je kunt op creatieve wijze je website vullen en snel en makkelijk onderhouden.

Marieke Kanon

Rogier Bremer

medewerker communicatie Zorgcombinatie Noorderboog

Kirra werkt heel intuïtief en is makkelijk bij te houden. Samen met Kirra Analytics is het voor ons een handig totaalpakket.

Rogier Bremer

Milou de Boer

communicatie & marketing Noorderzon Performing Arts Festival