We zoeken de beste brandmanager

Man / Vrouw & fulltime (40 uur)

Tja, best lang over gehad, de vacaturetitel. We houden er zelf niet van om in hokjes te denken. We zijn een innovatief bedrijf, dan krijg je dat. Dat verwachten we dus ook niet van onze nieuwe collega. Je bent positief, wilt keihard werken in een super informele sfeer. Je bent uitermate precies en neemt geen genoegen met 'een achtje'. We bouwen aan het beste webmanagementpakket wat er is, dus jij bent ook de beste die we kunnen krijgen. We noemen het Brandmanager. Ok?

Op welke stoel neem jij plaats?

Scroll naar beneden en kies je locatie

Bij Marc

Bij Marc tussen de nijlpaarden

Dierenpark Emmen, gebruiker van Kirra sinds 2010

Ja, hier wil ik solliciteren

Wat verwachten we van je?

Goed, leuke functietitel gehad. Nu serieuze shit. Zoals we zeiden werken we met developers, designers en consultants aan het beste pakket wat er is, maar vertellen daar momenteel veel te weinig over. Omdat we geen tijd hebben. Niet omdat we het niet weten. Sterker nog, we weten het heel goed. En vertellen er graag over. Aan jou. Eerste essentiële karaktereigenschap is dus dat je heel goed kan luisteren. Lijkt makkelijk. Is moeilijk. Daarmee komen we bij de tweede essentiële eigenschap: hoofdzaken van bijzaken kunnen scheiden en snappen wat ons uniek maakt in de wereld. Ook dat lijkt makkelijk, maar ook dat is moeilijk. Het laatste essentiële punt is bijna ziekelijke precisie. Je bent super nauwkeurig en verlangt dat ook van je collega's. Afspraak is afspraak en als iemand daarin verzaakt ben je niet op je mondje gevallen. Je spreekt iemand daar op aan en zorgt gezamenlijk dat het niet meer voorkomt. We willen per slot van rekening de beste zijn.

Bij Sander!
Bij sander

Bij Sander op het heilige gras

FC Groningen, gebruiker van Kirra sinds 2009

Ja, hier wil ik solliciteren

Wat ga je doen?

Nou da's best veel. We doen namelijk heel veel. Eerste punt is dat dat over de bühne moet worden gebracht. We hebben Facebook, diverse Twitteraccounts, verschillende websites, mailinglijsten, perscontacten, klanten, leveranciers en het grote boze publiek. Gebruik deze kanalen. Je bent vanuit kirra verantwoordelijk voor deze kanalen en dus wat er naar buiten wordt gecommuniceerd. Informeer deze groepen, houd ze in toom en maak van Kirra het merk waar internettend Nederland het over heeft. Zorg dat iedereen jouw collega wil worden. Daarnaast verwachten we creatieve input van jou om naast het platte verwoorden wat we doen, proactief dingen op te zoeken. Doe daarvoor onderzoek naar prestaties van concurrenten en gebruikersbelevingen. Koppel dat terug aan gebruikers en stel persberichten op om de rest van de wereld enthousiast te maken over wat wij aan het doen zijn.

Bij Simon!
Bij Simon

Bij Simon on top of the world

N.V. Nederlandse Gasunie, gebruiker van Kirra sinds 2008

Ja, hier wil ik solliciteren

Wat bieden wij?

We willen graag dat je eerste kennismaking met ons er één is om niet meer te vergeten. Mogelijk ken je ons nog niet zo goed. Voor onze gebruikers geldt dit niet. Daarom hebben we ze gevraagd of ze aan onze campagne wilden meewerken. Dat wilden ze. Sterker nog, deze prachtige bedrijven openen hun deuren op een wel heel speciale manier voor Kirra sollicitanten. Je eerste gesprek met een van ons vindt plaats op plekken die normaal nooit toegankelijk zijn. Speciaal voor jou deze keer wel. Welke stoel kies jij?

over Kirra

Waar ga je solliciteren?

Begin het nieuwe jaar goed. Stuur je sollicitatie in voor 22 januari 2013.

We willen graag dat je eerste kennismaking met ons er één is om niet meer te vergeten. Je eerste gesprek met een van ons vindt plaats op plekken die normaal nooit toegankelijk zijn. Speciaal voor jou deze keer wel.

Werken bij Kirra betekent werken voor mooie klanten. Enkele gebruikers van Kirra openen hun deuren op een bijzondere manier voor Kirra sollicitanten. Solliciteer en neem plaats.

Content Intelligence Agency

Kirra is opgericht in 2011*. Daarmee zijn we een startup. Sinds maart 2012 hebben we een eigen gezicht. We werken momenteel met zeven professionals. We ontwikkelen een geweldig webplatform voor content management, website-analyse en maildoeleinden. Het pakket wordt al door honderden klanten gebruikt. Daarmee zijn we geen startup meer.

We werken hard aan het beste pakket voor het bouwen en beheren van websites en intranetten. Hoe goed dat is weten wij en onze klanten. De buitenwereld weet nog veel te weinig van ons. Dat gaat veranderen. En dat ga jij regelen. We zijn op zoek naar een dame of heer die de buitenwereld voortdurend informeert over wat we doen, voor wie en welke resultaten we daarmee behalen.

*   Kirra BV is voortgekomen uit de software-ontwikkelafdeling van iWink en sinds 2011 zelfstandig.

Marc Schriemer

Bureau Relaties & Mede-eigenaar